EN NL

blogHeader

Usborne boeken tijdens het Sinterklaasfeest

image1

 

Na het enorme succes van de vorige verkoop, zijn we blij twee nieuwe data te kunnen presenteren!

 

Tijdens het Sinterklaasfeest op 1 en 2 december,  zal Neha Khanna in onze lobby aanwezig zijn om haar gevarieerde, mooie Usborne boeken te presenteren. Op zoek naar een mooi cadeau of een boek voor de feestdagen? Kom langs en bekijk haar assortiment.

 

Zaterdag 1 en zondag 2 december van 16:00-17:30 uur. 

 

Hieronder stelt Neha zichzelf voor:

"I am Neha, a mom to an adorable 2 year old with an extensive 12 years International experience in education. I am a certified Jolly Phonics expert and International Storyteller - So begins my affair with English as a language. 

I was given an opportunity to complete the circle by enlisting as an Usborne Organiser, which gives both parents and children endless opportunities for knowledge in the most creative ways. My sole purpose is to provide books at affordable prices to parents so they can fill their home library and children can rediscover the joy in learning and reading. "