EN NL

blogHeader

Sinterklaasfeest bij The Little Gym

TheLittleGym_Saint_Nicholas_Blog_2017_460x460_Dutch_copy

 

Het is haast een traditie! Zoals elk jaar komt de Goedheiligman weer naar The Little Gym Den Haag!

 

Gezien het grote succes van de vorige jaren en daarmee ook gepaard de bomvolle gymzaal, komt Sinterklaas ook dit jaar twee middagen om alle kinderen te zien gymmen.

 

Op zaterdag 1 december zijn alle kinderen tussen 4-12 jaar uitgenodigd om gezellig te komen feesten met Sinterklaas, de ouders en de The Little Gym instructeurs! De deuren gaan open om 16:00 en we eindigen om 17:30 uur.

 

Op zondag 2 december zijn alle kinderen tussen 0-4  jaar uitgenodigd, om hun trucjes te laten zien aan Sinterklaas en te komen genieten van spectaculaire shows. Ook op zondag gaan de deuren open om 16:00 uur en vertrekt Sinterklaas om 17:30 uur.

 

Indien je als ouder twee (of meerdere kinderen) in verschillende leeftijden hebt, dan kun je natuurlijk een dag kiezen die je het beste uitkomt.

 

Aanmelden kan nu! Via onze mail kun je de aanmelding doen en ons laten weten wie er komt (naam/namen kind(eren) en welke (maximaal twee) volwassenen er meekomen! Stuur ons een e-mail naar denhaag@thelittlegym.eu voor de aanmelding. 

 

In de week voor het bezoek van Sinterklaas (dinsdag 26 november tot en met zondag 2 december) mogen de kinderen verkleed komen en  zullen we Pietengymnastiek gaan doen!