Translate

EN NL

ourStoryHeader
Wie zijn wij bij

THE LITTLE GYM Den Haag

  
  

VivianVVivian

Gym director

Wat is je favoriete The Little Gym verhaal?

- Als ik terug denk aan alle jaren bij The Little Gym is het lastig een favoriet verhaal te noemen. Het zijn waarschijnlijk meerdere verhalen gecombineerd die in mijn hood opkomen. Maar het feit dat ik nog steeds mensen kan verrassen met mijn enthousiasme als ik praat over The Little Gym is waarschijnlijk wel het beste verhaal. Soms is het lastig voor anderen om te geloven dat ik iedere ochtend met ontzettend veel plezier naar mijn ‘werk’ ga en dat het eerder voelt als een hobby dan als werk. Een hobby waar ik 40 uur per week aan besteed, dat dan wel weer!

Hoe raakte je geïnteresseerd in sport?
- Ik moest en zou op turnen omdat ik dan ook zo’n mooi turnpakje zou krijgen! Maar ik kwam er al snel achter dat er heel veel doorzettingsvermogen. Ondanks de blaren op mijn handen en het feit dat ik gemiddeld was vond ik het fantastisch. Veel te laat, na mijn 14e, kwam ik op mijn hoogtepunt en dat was teleurstellend maar ook heel leerzaam. Want ik heb geleerd niet zomaar op te geven als je echt iets wilt. Ik vond school niet altijd even leuk en ondanks dat ik geen interesse had om gymdocent te worden, begon ik toch aan de Academie voor Lichamelijke opvoeding. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb!

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
- Ik breng mijn tijd het liefst door met mijn kinderen, partner en onze familie. Buiten de deur ontbijten, een wandeling in het bos of naar het strand en van het weer genieten is onze favoriete tijdsbesteding op een vrije zondag.

​Wat kan je niet zonder leven?
- Goed eten, goede wijn, een goede salsa dans en goed gezelschap.

Waar heb je gewoond?
- Ik ben geboren in een klein Limburgs dorp, Tegelen, en heb mijn jeugd in Reuver doorgebracht. Toen ik op mijn 18e ging studeren, ging ik in Tilburg wonen en tijdens mijn LIO stage kon in gaan lesgeven in Estoril, Portugal. Na mijn afstuderen begon ik bij The Little Gym Amsterdam en daar ben ik 4 jaar gebleven.. Daarna zijn we naar Eindhoven verhuisd. Na een jaar reizen rondom de wereld zijn we in Leiden beland en daar wonen we nog met veel plezier.

    

AngeloPAngelo

Program Director


Hoe raakte je geïnteresseerd in sport?
- Voor mij begon dat met voetbal. Na enkele jaren verschoof mijn interesse naar de vechtsport en heb ik voor meerdere jaren achtereenvolgens en soms tegelijkertijd Judo, Taekwondo, Wushu en kickboxen gedaan. Om uiteindelijk al mijn tijd in turnen te steken. Ik ben laat begonnen met turnen, rond mijn 18e, waarbij ik voornamelijk tijdens mijn studie bewegingswetenschappen met veel plezier meer uren besteed heb aan turnen dan aan mijn studie.

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
- Op dit moment besteed ik mijn vrije tijd het liefste aan studeren, vooral omdat dat betekend dat ik veel kan lezen waar ik dol op ben. Daarnaast doe ik met veel plezier samen met mijn vriendin aan Yoga en maak ik er een sport van om mijn vrienden vaak te zien voor een lunch of een spelletje ’30 seconds’.

​Wat kan je niet zonder leven?
- Boeken! Wanneer ik niet beweeg dan lees ik een boek. Afhankelijk van wat mij op dat moment interesseert lees ik een boek geschreven door een cultureel antropoloog, iets over kinderontwikkeling of een klassieke roman; ik vind Anna Karenina van Tolstoi geweldig!

Waar heb je gewoond?
- Ik ben geboren in Amsterdam en ik heb daar tot mijn 19e gewoond, daarna verhuisd naar Almere. Vervolgens heb ik een jaar gewoond in Londen waar ik bij The Little Gym Chiswick heb gewerkt en nu woon ik met veel plezier in het Benoordenhout in Den Haag.
           

SusanneJSusanne

Instructeur

Hoe raakte je geïnteresseerd in sport?
- Al vanaf jongs af aan ben ik actief bezig geweest met sporten. Ik ben begonnen met kleutergymnastiek. Ik vond alles heel leuk zolang ik maar niet op de balk hoefde te staan. Na een seizoen hebben mijn ouders mij om deze reden laten starten met ritmische gymnastiek. Ik vond de combinatie van dans, materiaal, ballet en gymnastiek echt fantastisch. Mijn grootste successen zijn toch wel dat ik in groepsverband deel heb genomen aan diverse internationale wedstrijden. Op mijn 15e ben ik met ritmische gymnastiek gestopt en zijn mijn interesses meer verschoven naar dans en later naar diverse fitness groepslessen.

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
- Ik vind het belangrijk veel tijd door te brengen met familie en vrienden. Af en toe een leuk uitje, gezellig uit eten, naar de bioscoop of gewoon gezellig een spelletje met zijn allen.
Daarnaast vind ik het heerlijk om mij minimaal 2 keer per week uit te sloven tijdens GRIT. Dit is een high intensity training waarbij je het uiterste uit jezelf probeert te halen.


Waar heb je gewoond?
- Ik ben geboren in Alphen a/d Rijn en ben nu woonachtig in Waddinxveen. Dit is een dorp in de omgeving van Gouda. Het dorpsleven bevalt mij hier wel. Het is redelijk rustig, wel alle faciliteiten om me heen en ik ben binnen 20 minuten in de grote steden.
         

DeniseVDenise

Instructeur

Wat is je favoriete The Little Gym verhaal?

- We maken elke dag leuke dingen mee bij The Little Gym, maar wat ik altijd leuk vind om aan andere mensen te vertellen is dat we vooral ook veel plezier hebben. Want dat is iets wat ik zo leuk vind aan The Little Gym. Dat we ons niet alleen bezig houden met het ontwikkelen van fysieke vaardigheden van kinderen, wat natuurlijk wel erg belangrijk is, maar dat we vooral ook veel ‘serious fun’ hebben. Dat maakt het extra leuk om bij The Little Gym te werken!

Hoe raakte je geïnteresseerd in sport?
- Al van jongs af ben ik zeer geïnteresseerd in sport. Vanuit huis werd dit ook gestimuleerd, allebei mijn ouders hebben veel getennist en gevoetbald. Ik koos ervoor om eerst te gaan turnen, wat ik 8 jaar met veel plezier heb gedaan. Toch heb ik teamsporten altijd erg leuk gevonden en ben ik uiteindelijk toen ik 14 was ook gaan voetballen, net als mijn ouders. Naast voetbal doe ik ook een keer in de week aan dansen(zumba). Ik vind competitie erg leuk,maar een uurtje dansen met vriendinnen, gewoon omdat het leuk is, vind ik ook erg belangrijk.

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
- In mijn vrije tijd ben ik veel op de voetbal te vinden. Naast het sporten vind ik het ook heel leuk om lekker uit eten te gaan en breng ik graag tijd door met familie en vrienden.

​Wat kan je niet zonder leven?
- Ik kan niet leven zonder mijn familie en vrienden en niet zonder de zon :)

Waar heb je gewoond?
- Sinds dat ik geboren ben woon ik in Wassenaar en denk niet dat ik daar ooit nog weg zal gaan. Wassenaar is een mooi dorp met een leuk centrum en naar het strand kun je op de fiets. Ik heb veel vrienden en familie in Wassenaar en woon er met plezier!

          

BiancaGBianca

Instructeur

Wat is je favoriete The Little Gym verhaal?

- Kinderen gaan zich ontwikkelen wanneer zij zich ergens veilig en vertrouwd voelen. Ik zie het als een grote uitdaging om kinderen dit gevoel te geven. Denk daarbij aan bengels van hun eerste les met moeder of vader aan de kant tot de les waarbij zij alleen binnen aan het verkennen zijn. En als zij ouder zijn, zie ik de uitdaging er verder in dat zij hun zelfvertrouwen blijven behouden en te zien hoe zij ontwikkelen met een eigen identiteit.

Hoe raakte je geïnteresseerd in sport?
- Op jonge leeftijd ben ik begonnen met turnen, maar toen ik ongeveer 12 jaar was, werd mijn motivatie minder. Ik ben begonnen met de sport 'voltige', waarbij je turnt op een galopperend paard. Ik was zo gemotiveerd dat ik ook voltige les ben gaan geven aan kinderen. Momenteel rijd ik ook paard. Doordat ik graag kinderen iets leer, ben ik terecht gekomen bij The Little Gym.

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
- Voltige, met vrienden uitgaan en reizen.

​Wat kan je niet zonder leven?
- Familie, vrienden en dieren.

Waar heb je gewoond?
- Ik ben geboren in Voorschoten en hier woon ik nog steeds.

        

TessBTess

Instructeur
 
Wat is je favoriete The Little Gym verhaal?
- Vanaf het begin dat ik hier werk, 2014, zijn er al heel veel leuke momenten geweest. Met collega’s tijdens trainingen of lunch en natuurlijk met de kinderen die altijd grappige dingen doen en leuke verhalen vertellen.
Ik vind het erg leuk om te zien hoe de kinderen elke les weer groeien, soms zijn ze bang om een nieuwe oefening uit te voeren en ik vind het leuk om hun dan comfortabel te krijgen zodat ze de oefening wel willen doen.


Hoe raakte je geïnteresseerd in sport?
- Vanaf dat ik klein was rende ik al rond en klom ik in bomen en op andere dingen. Toen ik tien maanden was begon ik al met lopen en toen ik kon lopen wilde ik rennen, toen ik kon rennen wilde ik fietsen en zo ging het verder. Mijn ouders besloten mij op turnen te doen toen ik vier was en dit heb ik gedaan tot mijn 16e. mijn hele leven ben ik dus al actief bezig en nu nog steeds, doordat ik hier werk.

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
- Als ik vrij ben vind ik het heerlijk om te relaxen en lekker naar buiten te gaan om van het weer te genieten. Ik hou er ook erg van om tijd door te brengen met mijn familie en vriend. In het weekend ga ik graag naar de stad om te dansen tot het bijna ochtend is. =)

​Wat kan je niet zonder leven?
- Familie, vrienden & vriendje!

Waar heb je gewoond?
- Ik ben geboren in 1991 in Moerhuizen, dat is een klein dorp vlakbij Rotterdam. Op mijn tiende ben ik samen met mijn familie naar Den Haag verhuist en daar woon ik nog steeds.
          

FrankaMFranka

Instructeur

Wat is je favoriete The Little Gym verhaal?

- Dit zijn eigenlijk te veel verhalen om op te noemen, elke werkdag met kinderen is leuk. Elk kind maakt in elke les progressie wat ik erg leuk vind om te zien. Nu haal ik wel mijn eigen successen uit de Bengels van net 3 jaar die voor het eerst actief mee doen in een les, zonder ouder binnen. Of kinderen die heel angstig zijn voor een bepaalde oefening en zoveel vertrouwen leggen in mij als instructeur dat ze toch de uitdaging aangaan en een oefening met succes volbrengen.

Hoe raakte je geïnteresseerd in sport?
- Om eerlijk te bekennen heb ik nooit heel veel met sport gehad, ik zag dit voor mijzelf meer als noodzakelijk kwaad. Tot ik bij The Little Gym kwam werken en merkte hoe goed bewegen is voor zowel lichaam als geest.

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
- Door mijn kleine meid van nu 2 heb ik niet veel vrije tijd om handen. Als dit wel voorkomt vind ik het heerlijk om ergens lekker te gaan lunchen. En mijn dagen die ik niet werk vul ik graag met leuke uitjes met mijn kleine meid.

​Wat kan je niet zonder leven?
- Mijn gezin!

Waar heb je gewoond?
- Leiderdorp, in verband met mijn werkzaamheden bij Teylingereind. Dit was qua reistijd veel makkelijker.

         

RobinDRobin

Instructeur

Wat is je favoriete The Little Gym verhaal?

- Als ik denk aan alles wat ik heb meegemaakt bij The Little Gym in de afgelopen 5 jaar, is dat toch een behoorlijk rijtje. Een echt specifiek favoriet verhaal kan ik zo niet kiezen, wel zijn er talloze mooie momenten geweest. Kinderen die van ontzettend verlegen en bang uitgroeien tot kleine toppertjes die zo ontzettend comfortabel zijn in de gym (zelfs zonder papa of mama in de zaal) dat ze hun eigen grenzen durven te verleggen en zichzelf blijven ontwikkelen. Maar ook van super onzekere ouders die binnenkomen met een baby van 4 maanden oud en niets met haar durven te doen, tot ouders die ondertussen zo zelfverzekerd zijn dat ze alles met deze kleine meid aandurven. Als instructeur zijn dit voor mij mooie momenten!

Hoe raakte je geïnteresseerd in sport?
- Op TV zag ik altijd meisjes in balletpakjes dansen en dat wilde ik ook! Daarom besloot mijn moeder zo'n pakje voor mij te kopen en al snel ging ik ook echt op ballet. Fantastisch vond ik dat, allerlei oefeningen doen in mijn mooie balletpakje! Turnen en ballet ligt dicht bij elkaar en dit is ook hier ik uiteindelijk in de turnsport ben gerold, waarna ik tot mijn zeventiende altijd zelf geturnd heb en sinds een flink aantal jaren ook turnles geef.

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
- In mijn vrije tijd ga ik het liefste samen met mijn vriend of vriendinnen uit eten, naar de film of naar een pretpark. Ook vind ik het heerlijk om op de bank te hangen en series te kijken (verslaafd aan Grey’s anatomy).

​Wat kan je niet zonder leven?
- Mijn vriend, familie en vriendinnen! (oké en mijn twee konijnen Nelis en Noortje).

Waar heb je gewoond?
- Ik ben geboren in Den Haag en op mijn vijfde verhuisd naar Nootdorp waar ik tot mijn 21e heb gewoond. Sinds maart 2014 ben ik samen met mijn vriend Martijn in Rijswijk gaan wonen.