Translate

EN NL

ourStoryHeader
Wie zijn wij bij

THE LITTLE GYM Den Haag

  
  

VivianVVivian

Gym director

Wat is je favoriete The Little Gym verhaal?

- Als ik terug denk aan alle jaren bij The Little Gym is het lastig een favoriet verhaal te noemen. Het zijn waarschijnlijk meerdere verhalen gecombineerd die in mijn hood opkomen. Maar het feit dat ik nog steeds mensen kan verrassen met mijn enthousiasme als ik praat over The Little Gym is waarschijnlijk wel het beste verhaal. Soms is het lastig voor anderen om te geloven dat ik iedere ochtend met ontzettend veel plezier naar mijn ‘werk’ ga en dat het eerder voelt als een hobby dan als werk. Een hobby waar ik 40 uur per week aan besteed, dat dan wel weer!

Hoe raakte je geïnteresseerd in sport?
- Ik moest en zou op turnen omdat ik dan ook zo’n mooi turnpakje zou krijgen! Maar ik kwam er al snel achter dat er heel veel doorzettingsvermogen. Ondanks de blaren op mijn handen en het feit dat ik gemiddeld was vond ik het fantastisch. Veel te laat, na mijn 14e, kwam ik op mijn hoogtepunt en dat was teleurstellend maar ook heel leerzaam. Want ik heb geleerd niet zomaar op te geven als je echt iets wilt. Ik vond school niet altijd even leuk en ondanks dat ik geen interesse had om gymdocent te worden, begon ik toch aan de Academie voor Lichamelijke opvoeding. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb!

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
- Ik breng mijn tijd het liefst door met mijn kinderen, partner en onze familie. Buiten de deur ontbijten, een wandeling in het bos of naar het strand en van het weer genieten is onze favoriete tijdsbesteding op een vrije zondag.

​Wat kan je niet zonder leven?
- Goed eten, goede wijn, een goede salsa dans en goed gezelschap.

Waar heb je gewoond?
- Ik ben geboren in een klein Limburgs dorp, Tegelen, en heb mijn jeugd in Reuver doorgebracht. Toen ik op mijn 18e ging studeren, ging ik in Tilburg wonen en tijdens mijn LIO stage kon in gaan lesgeven in Estoril, Portugal. Na mijn afstuderen begon ik bij The Little Gym Amsterdam en daar ben ik 4 jaar gebleven.. Daarna zijn we naar Eindhoven verhuisd. Na een jaar reizen rondom de wereld zijn we in Leiden beland en daar wonen we nog met veel plezier.

    

AngeloPAngelo

Program Director


Hoe raakte je geïnteresseerd in sport?
- Voor mij begon dat met voetbal. Na enkele jaren verschoof mijn interesse naar de vechtsport en heb ik voor meerdere jaren achtereenvolgens en soms tegelijkertijd Judo, Taekwondo, Wushu en kickboxen gedaan. Om uiteindelijk al mijn tijd in turnen te steken. Ik ben laat begonnen met turnen, rond mijn 18e, waarbij ik voornamelijk tijdens mijn studie bewegingswetenschappen met veel plezier meer uren besteed heb aan turnen dan aan mijn studie.

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
- Op dit moment besteed ik mijn vrije tijd het liefste aan studeren, vooral omdat dat betekend dat ik veel kan lezen waar ik dol op ben. Daarnaast doe ik met veel plezier samen met mijn vriendin aan Yoga en maak ik er een sport van om mijn vrienden vaak te zien voor een lunch of een spelletje ’30 seconds’.

​Wat kan je niet zonder leven?
- Boeken! Wanneer ik niet beweeg dan lees ik een boek. Afhankelijk van wat mij op dat moment interesseert lees ik een boek geschreven door een cultureel antropoloog, iets over kinderontwikkeling of een klassieke roman; ik vind Anna Karenina van Tolstoi geweldig!

Waar heb je gewoond?
- Ik ben geboren in Amsterdam en ik heb daar tot mijn 19e gewoond, daarna verhuisd naar Almere. Vervolgens heb ik een jaar gewoond in Londen waar ik bij The Little Gym Chiswick heb gewerkt en nu woon ik met veel plezier in het Benoordenhout in Den Haag.
          

FrankaMFranka

Instructeur

Wat is je favoriete The Little Gym verhaal?

- Dit zijn eigenlijk te veel verhalen om op te noemen, elke werkdag met kinderen is leuk. Elk kind maakt in elke les progressie wat ik erg leuk vind om te zien. Nu haal ik wel mijn eigen successen uit de Bengels van net 3 jaar die voor het eerst actief mee doen in een les, zonder ouder binnen. Of kinderen die heel angstig zijn voor een bepaalde oefening en zoveel vertrouwen leggen in mij als instructeur dat ze toch de uitdaging aangaan en een oefening met succes volbrengen.

Hoe raakte je geïnteresseerd in sport?
- Om eerlijk te bekennen heb ik nooit heel veel met sport gehad, ik zag dit voor mijzelf meer als noodzakelijk kwaad. Tot ik bij The Little Gym kwam werken en merkte hoe goed bewegen is voor zowel lichaam als geest.

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
- Door mijn kleine meid van nu 2 heb ik niet veel vrije tijd om handen. Als dit wel voorkomt vind ik het heerlijk om ergens lekker te gaan lunchen. En mijn dagen die ik niet werk vul ik graag met leuke uitjes met mijn kleine meid.

​Wat kan je niet zonder leven?
- Mijn gezin!

Waar heb je gewoond?
- Leiderdorp, in verband met mijn werkzaamheden bij Teylingereind. Dit was qua reistijd veel makkelijker.

         

RobinDRobin

Instructeur

Wat is je favoriete The Little Gym verhaal?

- Als ik denk aan alles wat ik heb meegemaakt bij The Little Gym in de afgelopen 5 jaar, is dat toch een behoorlijk rijtje. Een echt specifiek favoriet verhaal kan ik zo niet kiezen, wel zijn er talloze mooie momenten geweest. Kinderen die van ontzettend verlegen en bang uitgroeien tot kleine toppertjes die zo ontzettend comfortabel zijn in de gym (zelfs zonder papa of mama in de zaal) dat ze hun eigen grenzen durven te verleggen en zichzelf blijven ontwikkelen. Maar ook van super onzekere ouders die binnenkomen met een baby van 4 maanden oud en niets met haar durven te doen, tot ouders die ondertussen zo zelfverzekerd zijn dat ze alles met deze kleine meid aandurven. Als instructeur zijn dit voor mij mooie momenten!

Hoe raakte je geïnteresseerd in sport?
- Op TV zag ik altijd meisjes in balletpakjes dansen en dat wilde ik ook! Daarom besloot mijn moeder zo'n pakje voor mij te kopen en al snel ging ik ook echt op ballet. Fantastisch vond ik dat, allerlei oefeningen doen in mijn mooie balletpakje! Turnen en ballet ligt dicht bij elkaar en dit is ook hier ik uiteindelijk in de turnsport ben gerold, waarna ik tot mijn zeventiende altijd zelf geturnd heb en sinds een flink aantal jaren ook turnles geef.

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
- In mijn vrije tijd ga ik het liefste samen met mijn vriend of vriendinnen uit eten, naar de film of naar een pretpark. Ook vind ik het heerlijk om op de bank te hangen en series te kijken (verslaafd aan Grey’s anatomy).

​Wat kan je niet zonder leven?
- Mijn vriend, familie en vriendinnen! (oké en mijn twee konijnen Nelis en Noortje).

Waar heb je gewoond?
- Ik ben geboren in Den Haag en op mijn vijfde verhuisd naar Nootdorp waar ik tot mijn 21e heb gewoond. Sinds maart 2014 ben ik samen met mijn vriend Martijn in Rijswijk gaan wonen.