Translate

EN NL

localEventsHeader
Sat, Feb 11, 2017

Vriendjesweek bij The Little Gym

Social-Media_Bring-a-friend_General_1200x1200px

In de week van 28 februari tot en met 5 maart is het vriendjesweek bij The Little Gym! Het is mogelijk om die week een vriendje uit te nodigen om deel te laten nemen aan de les.

Alleen vooraf aangemelde vriendjes kunnen deelnemen. Vanwege de veiligheid kan het zijn dat in sommige lessen geen vriendjes mee kunnen doen. Wij zullen dan een andere les adviseren waarin het wel mogelijk is.

Het is belangrijk om vriendjes altijd aan te melen om teleurstelling te voorkomen. Bel ons of stuur een e-mail het de naam en leeftijd van het vriendje. Bij ouder-kind lessen (onder de 3 jaar) zal de ouder van het vriendje ook meedoen aan de les. 

Veel plezier! 


Mon, Feb 6, 2017

Vakantieprogramma tijdens de voorjaarsvakantie

GS

Altijd een feest! Tijdens schoolvakanties hebben uw kinderen plezier in een warme en veilige omgeving. Onze vakantieprogramma's bestaan uit hindernisbanen, groepsactiviteiten sport en spel en knutselen, passend bij de leeftijd van uw kind. Ons programma is voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud.

Het thema van deze week zal zijn: Het slaapfeestje van de draak. Maak je dus klaar voor een spannende middag! 

De voorjaarsvakantieprogramma's zijn op:

dinsdag 28 februari van 12:00-15:00 uur

woensdag 1 maart van 12:00-15:00 uur

donderdag 2 maart van 12:000-15:00 uur

Een tussendoortje (gezonde snack, fruit en vruchtensap) in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

Bij de introductie van een vriendje die nog niet eerder bij The Little Gym is geweest, krijg jij als lid 50% korting op een vakantieprogramma.

Prijzen

Leden

1/2 dag € 25

Hele dag € 50

10 ritten € 230 (het hele jaar geldig)

Prijzen 

Niet leden

1/2 dag € 30

Hele dag € 60

10 ritten € 230 (alleen geldig icm een jaarlijks lidmaatschap)


Mon, Jan 23, 2017

Open huis 4 februari

Facebook_News-feed_NewSkills

Haag The Little Gym nodigt alle kinderen tussen 0 en 12 jaar en hun ouders uit voor een middag vol bewegingsactiviteiten, spelletjes en meer! Zij zijn welkom op zaterdag 4 februari tussen 16.00 en 17.30 uur.

De activiteiten die tijdens deze open middag worden aangeboden zijn speciaal gericht op de behoeften en mogelijkheden van kinderen in de verschillende leeftijdsgroepen. Onder begeleiding van gekwalificeerde instructeurs krijgt iedereen een voorproefje van wat het programma allemaal te bieden heeft. De kinderen kunnen al kruipend, lopend, klimmend en klauterend de grote kleurrijke zaal vol stimulerende en uitdagende toestellen ontdekken, daarnaast krijgen ouders informatie over de ontwikkeling van deze jonge kinderen. Voor de oudere kinderen vanaf 3 jaar zijn er spelletjes en groepsactiviteiten en kunnen de ouders kijken vanuit de lobby en genieten van een hapje en een drankje.

Neem een kijkje in de kleurrijke wereld van The Little Gym en ervaar zelf de activiteiten van het unieke bewegingsprogramma. Kom naar ons open huis op zondag 30 januari en ontdek hoe opgroeien kinderspel wordt.


Fri, Jan 13, 2017

Zoveel activiteiten om uit te kiezen!

TLG_BackHandspringGirl (1)

Een nieuwe fase in het leven van je kind! Nu ze 6 jaar zijn gaat er een wereld van bewegingsmogelijkheden voor ze (en jou!) open. Het aanbod is gevarieerd en soms ook wat overweldigend. Want waar ben je naar op zoek? Misschien heb je zelf vroeger ook gehockeyd of gevoetbald en wil je graag dat je kind ook plezier aan deze sport beleefd. Of misschien gaat de hele klas op ballet en wil je kind dit ook graag. Al met al een heleboel keuzes te maken.

Je kind heeft tijdens de Gangmakers/Goede maatjes gewerkt aan een sterke basis voor de toekomst. Ze zijn sterker geworden, leniger en hun coördinatie is verbeterd. Ze hebben geleerd om samen te werken in een team.  Nu hun bewegingsmogelijkheden zijn toegenomen verandert de inhoud van de lessen bij The Little Gym met hen mee.

Onze Hot Shots en Flips lessen zijn gebaseerd op het curriculum van de USA Gymastic Federation;  het draait allemaal om de radslagen, handstanden en flick flacken! De focus van een Hot Shots / Flips les is het aanleren van de turnvaardigheden.  De groepen worden op niveau ingedeeld en speciaal voor de kinderen die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging hebben we de Twisters / Aerials groep voor gevorderden.

Op een niet competitieve manier dagen we de kinderen uit op hun eigen niveau en is je best doen belangrijker dan de beste te zijn.  Met een verhouding van 1 instructeur op 7 kinderen leren kinderen op hun eigen tempo en ontvangen ze individuele feedback.

De thema’s zijn aangepast naar de leeftijd van de kinderen waardoor ze intensiever leren samenwerken en elkaar helpen met het leren van nieuwe vaardigheden.

We helpen je graag met een passende oplossing die voor jullie werkt. Kom naar de balie en laat een van onze instructeurs je verder informeren over de mogelijkheden.Mon, Jan 9, 2017

Je kind gaat naar school!

PreKJumping

Waar blijft de tijd! Je kleintje wordt alweer 4 jaar en dat betekent; ‘School’! Waarschijnlijk is je kind er aan toe, maar ben jij dat ook? Misschien vind je het leuk om wat meer te lezen over wat jullie te wachten staat.

Ouders maken zich soms zorgen over het feit dat de eerste tijd op school als heel erg vermoeiend wordt ervaren. Je kind gaat immers meteen 5 dagen naar school en krijgt veel opdrachten en moet ook (misschien voor het eerst!) lang stilzitten en luisteren. Daarnaast moet je kind wennen aan de groepsdynamiek van een klas en de aandacht van de juf of meester delen met nog 28 andere kinderen. Geen wonder dat dit vermoeiend is!

Tijdens de Bengels les heeft je kind zich hier al op kunnen voorbereiden, door het volgen van instructies, het bij de groep blijven en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met instructeurs.

Nu de verwachtingen van een schoolgaande kleuter veranderen, verandert The Little Gym mee. Onze Gangmakers/Goede Maatjes lessen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 jaar en ouder om de kinderen te ondersteunen in deze nieuwe fase. Deze bieden we aan na schooltijd en in het weekend.

Na een dag stilzitten is je 4 jarige juist op zoek naar een plek waar ze, in een reeds vertrouwbare omgeving, hun energie kwijt kunnen door lekker te bewegen en zichzelf kunnen zijn.

Ieder kind is anders en het ene kind heeft misschien meer tijd nodig om zich aan te passen aan het drukke weekschema dan het andere kind. Het is niet alleen een grote verandering voor je kind maar ook voor jou als ouder! Daarom helpen we je graag met een passende oplossing die voor jullie werkt. Kom naar de balie en laat een van onze instructeurs je verder informeren over de mogelijkheden.


FacebookEvent gallerij

 

Halloween Week!