Translate

EN NL

blogHeader
Nieuwe ideeën, visies en tips van

  Local News 

Vriendjesweek bij The Little Gym

Social-Media_Bring-a-friend_General_1200x1200px

In de week van 28 februari tot en met 5 maart is het vriendjesweek bij The Little Gym! Het is mogelijk om die week een vriendje uit te nodigen om deel te laten nemen aan de les.

Alleen vooraf aangemelde vriendjes kunnen deelnemen. Vanwege de veiligheid kan het zijn dat in sommige lessen geen vriendjes mee kunnen doen. Wij zullen dan een andere les adviseren waarin het wel mogelijk is.

Het is belangrijk om vriendjes altijd aan te melen om teleurstelling te voorkomen. Bel ons of stuur een e-mail het de naam en leeftijd van het vriendje. Bij ouder-kind lessen (onder de 3 jaar) zal de ouder van het vriendje ook meedoen aan de les. 

Veel plezier! 


Vakantieprogramma tijdens de voorjaarsvakantie

GS

Altijd een feest! Tijdens schoolvakanties hebben uw kinderen plezier in een warme en veilige omgeving. Onze vakantieprogramma's bestaan uit hindernisbanen, groepsactiviteiten sport en spel en knutselen, passend bij de leeftijd van uw kind. Ons programma is voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud.

Het thema van deze week zal zijn: Het slaapfeestje van de draak. Maak je dus klaar voor een spannende middag! 

De voorjaarsvakantieprogramma's zijn op:

dinsdag 28 februari van 12:00-15:00 uur

woensdag 1 maart van 12:00-15:00 uur

donderdag 2 maart van 12:000-15:00 uur

Een tussendoortje (gezonde snack, fruit en vruchtensap) in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

Bij de introductie van een vriendje die nog niet eerder bij The Little Gym is geweest, krijg jij als lid 50% korting op een vakantieprogramma.

Prijzen

Leden

1/2 dag € 25

Hele dag € 50

10 ritten € 230 (het hele jaar geldig)

Prijzen 

Niet leden

1/2 dag € 30

Hele dag € 60

10 ritten € 230 (alleen geldig icm een jaarlijks lidmaatschap)


Open huis 4 februari

Facebook_News-feed_NewSkills

Haag The Little Gym nodigt alle kinderen tussen 0 en 12 jaar en hun ouders uit voor een middag vol bewegingsactiviteiten, spelletjes en meer! Zij zijn welkom op zaterdag 4 februari tussen 16.00 en 17.30 uur.

De activiteiten die tijdens deze open middag worden aangeboden zijn speciaal gericht op de behoeften en mogelijkheden van kinderen in de verschillende leeftijdsgroepen. Onder begeleiding van gekwalificeerde instructeurs krijgt iedereen een voorproefje van wat het programma allemaal te bieden heeft. De kinderen kunnen al kruipend, lopend, klimmend en klauterend de grote kleurrijke zaal vol stimulerende en uitdagende toestellen ontdekken, daarnaast krijgen ouders informatie over de ontwikkeling van deze jonge kinderen. Voor de oudere kinderen vanaf 3 jaar zijn er spelletjes en groepsactiviteiten en kunnen de ouders kijken vanuit de lobby en genieten van een hapje en een drankje.

Neem een kijkje in de kleurrijke wereld van The Little Gym en ervaar zelf de activiteiten van het unieke bewegingsprogramma. Kom naar ons open huis op zondag 30 januari en ontdek hoe opgroeien kinderspel wordt.


Zoveel activiteiten om uit te kiezen!

TLG_BackHandspringGirl (1)

Een nieuwe fase in het leven van je kind! Nu ze 6 jaar zijn gaat er een wereld van bewegingsmogelijkheden voor ze (en jou!) open. Het aanbod is gevarieerd en soms ook wat overweldigend. Want waar ben je naar op zoek? Misschien heb je zelf vroeger ook gehockeyd of gevoetbald en wil je graag dat je kind ook plezier aan deze sport beleefd. Of misschien gaat de hele klas op ballet en wil je kind dit ook graag. Al met al een heleboel keuzes te maken.

Je kind heeft tijdens de Gangmakers/Goede maatjes gewerkt aan een sterke basis voor de toekomst. Ze zijn sterker geworden, leniger en hun coördinatie is verbeterd. Ze hebben geleerd om samen te werken in een team.  Nu hun bewegingsmogelijkheden zijn toegenomen verandert de inhoud van de lessen bij The Little Gym met hen mee.

Onze Hot Shots en Flips lessen zijn gebaseerd op het curriculum van de USA Gymastic Federation;  het draait allemaal om de radslagen, handstanden en flick flacken! De focus van een Hot Shots / Flips les is het aanleren van de turnvaardigheden.  De groepen worden op niveau ingedeeld en speciaal voor de kinderen die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging hebben we de Twisters / Aerials groep voor gevorderden.

Op een niet competitieve manier dagen we de kinderen uit op hun eigen niveau en is je best doen belangrijker dan de beste te zijn.  Met een verhouding van 1 instructeur op 7 kinderen leren kinderen op hun eigen tempo en ontvangen ze individuele feedback.

De thema’s zijn aangepast naar de leeftijd van de kinderen waardoor ze intensiever leren samenwerken en elkaar helpen met het leren van nieuwe vaardigheden.

We helpen je graag met een passende oplossing die voor jullie werkt. Kom naar de balie en laat een van onze instructeurs je verder informeren over de mogelijkheden.Je kind gaat naar school!

PreKJumping

Waar blijft de tijd! Je kleintje wordt alweer 4 jaar en dat betekent; ‘School’! Waarschijnlijk is je kind er aan toe, maar ben jij dat ook? Misschien vind je het leuk om wat meer te lezen over wat jullie te wachten staat.

Ouders maken zich soms zorgen over het feit dat de eerste tijd op school als heel erg vermoeiend wordt ervaren. Je kind gaat immers meteen 5 dagen naar school en krijgt veel opdrachten en moet ook (misschien voor het eerst!) lang stilzitten en luisteren. Daarnaast moet je kind wennen aan de groepsdynamiek van een klas en de aandacht van de juf of meester delen met nog 28 andere kinderen. Geen wonder dat dit vermoeiend is!

Tijdens de Bengels les heeft je kind zich hier al op kunnen voorbereiden, door het volgen van instructies, het bij de groep blijven en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met instructeurs.

Nu de verwachtingen van een schoolgaande kleuter veranderen, verandert The Little Gym mee. Onze Gangmakers/Goede Maatjes lessen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 jaar en ouder om de kinderen te ondersteunen in deze nieuwe fase. Deze bieden we aan na schooltijd en in het weekend.

Na een dag stilzitten is je 4 jarige juist op zoek naar een plek waar ze, in een reeds vertrouwbare omgeving, hun energie kwijt kunnen door lekker te bewegen en zichzelf kunnen zijn.

Ieder kind is anders en het ene kind heeft misschien meer tijd nodig om zich aan te passen aan het drukke weekschema dan het andere kind. Het is niet alleen een grote verandering voor je kind maar ook voor jou als ouder! Daarom helpen we je graag met een passende oplossing die voor jullie werkt. Kom naar de balie en laat een van onze instructeurs je verder informeren over de mogelijkheden.Bevestigingsweek voor de rest het schooljaar

AFewSpotsLeft
We genieten ontzettend van de aanwezigheid van jullie kind(eren) in onze lessen bij The Little Gym! Daarom zijn we blij om te zien dat er ook voor het tweede deel van het schooljaar al zoveel plekjes gereserveerd zijn. We hopen ook dat jouw kind(eren) bij ons zullen zijn tot het einde van het schooljaar (9 juli 2017)

Heb je ons nog niet laten weten wat jullie plannen voor de rest van het schooljaar zijn? Dan horen wij dit graag vóór zondag 22 januari 2017. Daarna zullen we ook de mensen op onze wachtlijsten de kans geven om een plek te reserveren.

We helpen je graag bij het zoeken naar een geschikte dag en tijd. Kom naar de balie om je plekje te bevestigen en de betaling te voldoen, om te voorkomen dat jullie op een wachtlijst komen.

Indien er andere vragen over het rooster en de lessen zijn dan helpen wij je hier natuurlijk ook graag bij! Bel ons op 070 3000 992 of zie ons lesrooster hier.


The Little Gym is gesloten tijdens de feestdagen

Christmas-Camps_atTLG_Facebook-image-feed_no-text

Vanaf zaterdag 24 december is The Little Gym gesloten voor reguliere lessen. Vanaf zaterdag 7 januari starten we om 9:00 uur weer met de reguliere lessen en hopen we iedereen weer te zien! 

Wel zijn we in de kerstvakantie open voor het vakantieprogramma: een speciaal ontwikkeld programma voor kinderen van 3-8 jaar in de ochtend en/of middag. Voor meer informatie, ga naar onze pagina vakantieprogramma's 

Vakantieprogramma tijdens de kerstvakantie

Parachute

Altijd een feest! Tijdens schoolvakanties hebben uw kinderen plezier in een warme en veilige omgeving. Onze vakantieprogramma's bestaan uit hindernisbanen, groepsactiviteiten sport en spel en knutselen, passend bij de leeftijd van uw kind. Ons programma is voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud.

De kerst vakantieprogramma's zijn op:
dinsdag 27 december 9:00 - 12:00 en 13:00 - 16:00 uur
woensdag 28 december 9:00 - 12:00 en 13:00 - 16:00 uur
donderdag 29 december 9:00 - 12:00 en 13:00-16:00 uur
vrijdag 30 december 9:00-12:00 uur

dinsdag 3 januari 9:00 - 12:00 en 13:00 - 16:00 uur
woensdag 4 januari 9:00 - 12:00 en 13:00 - 16:00 uur
donderdag 5 januari 9:00 - 12:00 en 13:00-16:00 uur
vrijdag 6 januari 9:00-12:00 uur

Een tussendoortje (gezonde snack, fruit en vruchtensap) in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

Prijzen
Leden
1/2 dag € 25
Hele dag € 50
10 ritten € 230 (het hele jaar geldig)

Niet-leden
1/2 dag € 30
Hele dag € 60
10 ritten € 230 (alleen mogelijk na aanschaf van het jaarlijkse familielidmaatschap)

Ben je geinteresseerd in de vakantieprogramma's, reserveer dan nu een plek want er zijn beperkte plekken beschikbaar. We helpen je graag aan de balie in de gym en bellen 070 3000 992 of e-mailen denhaag@thelittlegym.eu kan natuurlijk ook.


Inhaalmogelijkheden voor de Hot Shots/Flips en Twisters lessen

TLG_BackHandspringBoy

Met veel enthousiasme komen er iedere week veel Hot Shots/Flips en Twisters (6-12 jaar) bij ons gymmen. Door het drukke schema van deze kinderen is het soms lastig om een extra inhaalles te plannen.  Speciaal voor deze twee groepen zullen we een extra les aanbieden om toch de mogelijkheid te hebben deze les in te halen.

Op donderdag 12 januari kunnen de Hot Shots/Flips en Twisters van 16:00-17:00 uur een les inhalen. We zullen zorgen dat de oefenstof aangepast wordt aan het niveau van je kind, net zoals we dat altijd doen. Ook is het mogelijk om op donderdag 12 januari alvast een les in te halen die jullie in de toekomst gaan missen. Bij succes zullen we dit herhalen.

Kom naar de balie voor het reserveren van een plekje in deze les! Of bel ons op 070 3000 992 of stuur een e-mail 


Start nieuwe Dreumes les op zondag

BabyMomonWedge

Geef je kleintje de beste start die er is! Wij zijn blij om te zien dat onze Dreumes (10-18 maanden) lessen zo populair zijn en daarom open we een extra mogelijkheid om deze les te komen volgen.

Vanaf zondag 8 januari is het mogelijk om deze les te volgen om 14:45 uur. Zit je nu met je kleintje in een andere les en wil je wisselen naar de zondagmiddag? Laat het ons weten of kom naar de balie.


Start nieuwe Mini Mensjes / Boefjes les op woensdag

SteadyHeads_Seated

Gezien de populariteit en het enthousiasme waarmee we onze leden elke week zien komen, willen we graag jullie het volgende laten weten: We gaan een extra Mini Mensjes / Boefjes les openen op woensdag om 9:15 uur!

Vanaf woensdag 7 december is het mogelijk om deze les te volgen. Zit je nu met je kleintje in een andere les en wil je wisselen naar de woensdagochtend? Laat het ons weten of kom naar de balie.


Sinterklaasfeest bij The Little GymPlaatje Sinterklaas

Het is haast een traditie! Zoals elk jaar komt de Goedheiligman weer naar The Little Gym Den Haag!

Gezien het grote succes van de vorige jaren en daarmee ook gepaard de bomvolle gymzaal, heeft Sinterklaas ook dit jaar besloten om twee middagen te komen om alle kinderen te zien gymmen.

Op zaterdag 4 december zijn alle kinderen tussen 4 en 12 jaar uitgenodigd om gezellig te komen feesten met Sinterklaas en de The Little Gym instructeurs! De deuren gaan open om 16:00 en we eindigen om 17:30 uur.

Op zondag 5 december zijn alle kinderen tussen 0 en 4 jaar jaar uitgenodigd, samen met hun ouders, om hun trucjes te laten zien aan Sinterklaas en te komen genieten van spectaculaire shows. Op zondag gaan de deuren open om 15:00 uur en vertrekt Sinterklaas om 16:30 uur.

Indien je als ouder twee (of meerdere kinderen) in verschillende leeftijden hebt, dan kun je natuurlijk een dag kiezen die je het beste uitkomt.

Aanmelden kan nu! Via onze mail kun je de aanmelding doen en ons laten weten wie er komt (naam/namen kind(eren) en welke (maximaal twee) volwassenen er meekomen! Stuur ons een e-mail naar denhaag@thelittlegym.eu voor de aanmelding. 

In de week voor het bezoek van Sinterklaas (dinsdag 29 november tot en met zondag 4 december) mogen de kinderen verkleed komen en  zullen we Pietengymnastiek gaan doen!

 


Voordelen van inschrijving voor het gehele seizoen

TLG_Cartwheel

Graag informeren we jullie over de voordelen van de inschrijving voor het hele seizoen. Bij The Little Gym is het mogelijk om voor een half seizoen in te schrijven (t/m 6 februari 2017) of voor het gehele seizoen (t/m 9 juli 2017). Wij zijn blij te zien dat een groot gedeelte van onze leden reeds gereserveerd heeft tot het einde van het schooljaar! 

Tot eind oktober bieden we nog 5% korting op het lesgeld van het tweede deel. Indien je dus alleen voor deel 1 hebt ingeschreven is het nu dus mogelijk om alsnog de beslissing te nemen om aan alle lessen tot het einde van het seizoen deel te nemen.

Hiervoor ontvang je niet alleen 5% korting maar ook de garantie dat er plek is in de les naar keuze. Voor een aantal lessen zijn er nu al wachtlijsten en graag bieden we jullie nu al de mogelijkheid om te reserveren. Dit gaat met name om de Grade School lessen (6-12 jaar), de Mini Mensjes lessen (19-29 maanden) en de Gangmakers/Goede Maatjes (4-5 jarigen).

Kom naar de balie en een van onze collega's zal je helpen met de reservering! 


Kinder EHBO bij The Little Gym

PreKMarchingOffBeam

Meld u nu aan voor een

WORKSHOP EHBO AAN BABY’S EN KINDEREN

Veel mensen weten niet goed hoe ze hulp kunnen bieden bij kleine en grote ongelukken in en om huis. Toch geeft het een veilig gevoel als u weet wat u kunt doen als er iets gebeurt en u dus niet hulpeloos aan de kant hoeft te staan.

Bij deze interactieve workshop leert u, van een gecertificeerde EHBO-instructeur, hoe u moet handelen bij een vergiftiging, verbranding of hersenletsel. U leert eerste hulp vaardigheden die van pas komen bij een bloeding, verstuiking, verslikking/verstikking en bewusteloosheid. Ook krijgt u advies over preventie van de meest voorkomende ongelukken bij baby’s en kinderen.

Woensdag 2 november van 19.00 uur tot 22.00 uur (Nederlands) bij The Little Gym in Voorburg, Koningin Julianalaan 343.

Woensdag 9 november van 19.00 uur tot 22.00 uur (Engels) bij The Little Gym in Voorburg, Koningin Julianalaan 343.

Kosten € 25,- per persoon incl. koffie/thee.

Aanmelden bij Mieke Kooijman, tel. 06 14290910 of email: info@kooijman-ehbo.nl

Mieke Kooijman

Mieke Kooijman is EHBO-instructeur gecertificeerd door het Oranje Kruis, het Nederlandse Rode Kruis en de Nederlandse reanimatieraad. Naast het geven van EHBO cursussen en reanimatie trainingen, geeft ze graag workshops die aangepast zijn op een bepaalde behoefte. De bovenstaande workshop is speciaal samengesteld voor (groot)ouders en verzorgers van kleine kinderen en baby’s die niet per se een twaalf uur durende gecertificeerde cursus willen volgen, maar die in een korte tijd gerichte kennis op willen doen over de meest voorkomende ongelukken.


Nog meer plezier tijdens de herfst- en kerstvakantie !

channelEnergy_prekGirlUnderChute

Altijd een feest! Tijdens schoolvakanties hebben uw kinderen plezier in een warme en veilige omgeving. Onze vakantieprogramma's bestaan uit hindernisbanen, groepsactiviteiten sport en spel en knutselen, passend bij de leeftijd van uw kind. Ons programma is voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud.

De herfst vakantieprogramma's:

dinsdag 18 oktober 12:00 - 15:00
woensdag 19 oktober 12:00 - 15:00
donderdag 20 oktober 12:00 - 15:00

Gedurende de rest van de week zijn wij open voor de reguliere lessen.

De kerst vakantieprogramma's zijn op:

dinsdag 27 december 9:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00
woensdag 28 december 9:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00
donderdag 29 december 9:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00
vrijdag 30 december 9:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00

dinsdag 3 januari 9:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00
woensdag 4 januari 9:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00
donderdag 5 januari 9:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00
vrijdag 6 januari 9:00 - 12:00 

Uw kind kan de hele dag met ons mee komen gymmen (u zorgt zelf voor een lunchpakket) of halve dagen van 9 tot 12 uur en/of van 1 tot 4 uur. Een tussendoortje (gezonde snack, fruit en vruchtensap) in de ochtend en middag zijn inbegrepen.


Prijzen
Leden
1/2 dag € 25
Hele dag € 50
10 ritten € 230


Niet-leden
1/2 dag € 30
Hele dag € 60
10 ritten € 230 (alleen mogelijk na aanschaf van het jaarlijkse familielidmaatschap)


Openhuis op zaterdag 20 augustus

localEventsHeaderWe nodigen iedereen uit om tijdens ons openhuis kennis te komen maken met het The Little Gym programma. Op zaterdag 20 augustus tussen 14:00 en 16:00 uur zullen we voor alle leeftijden (4 maanden tot 12 jaar) verschillende activiteiten aanbieden in de gymzaal. In onze lobby staat koffie en thee klaar en voor de kleintjes limonade en een snackje. 

Onze instructeurs staan klaar voor verdere informatie over ons programma en het beantwoorden van vragen. 

Natuurlijk zijn onze huidige leden ook van harte welkom om deel te nemen aan de activiteiten en graag kletsen we even bij voordat de lessen weer van start gaan. Mochten er vrienden en vriendinnen kennis willen maken van The Little Gym, vergeet dan niet om hen ook mee te nemen! 

We zien jullie graag! 

Bekijk ons nieuwe lesrooster vast hier! 


Start schooljaar 2016-2017

GirlsUpsidedown


We hopen dat iedereen geniet van een prachtige zomer! Wij zijn ons alvast aan het voorbereiden op het nieuwe schooljaar en we kijken er naar uit om jullie allemaal weer te zien!

Maandag 22 augustus starten we weer met onze reguliere lessen! Het schooljaar loopt tot 9 juli 2017, een totaal van 44 lessen. Indien je nog graag een plekje voor je kind in een bepaalde les wilt reserveren, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Neem contact op met: 070 3000 992.

Bekijk hier alvast ons rooster


Zomerprogramma - Van 11 juli t/m 19 augustus 2016

SC_Theme_NoFear (1)
Altijd een feest! Tijdens schoolvakanties hebben uw kinderen plezier in een warme en veilige omgeving. Onze themaprogramma’s bestaan uit hindernisbanen, groepsactiviteiten sport en spel en knutselen, passend bij de leeftijd van uw kind. Ons programma is voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud.

Tijden
Het zomervakantieprogramma is van maandag tot en met vrijdag. Uw kind kan de hele dag komen (u zorgt zelf voor een lunchpakket) of halve dagen van 9 tot 12 uur en/of van 1 tot 4 uur. Een tussendoortje (gezonde snack, fruit en vruchtensap) in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

Maandag van 9:00 tot 12:00 en 13:00-16:00
Dinsdag van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 16:00
Woensdag van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 16:00
Donderdag van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 16:00
Vrijdag van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 16:00
 
Prijzen
Leden 
1/2 dag € 25
Hele dag € 50
10 ritten € 230
 
Niet-leden
1/2 dag € 30
Hele dag  € 60
10 ritten € 230 (alleen mogelijk na aanschaf van het jaarlijkse familielidmaatschap van €40)Inschrijvingsmaand - Enrolment for the new school year

denhagg_blog2
In de meimaand is het weer mogelijk om een plekje te reserveren voor het nieuwe schooljaar dat na de zomervakantie van start gaat!

In de maand mei kunnen alleen leden een plekje in de les naar keuze reserveren. Na deze maand kunnen ook niet leden en mensen van de wachtlijst zich inschrijven.

Leden kunnen een aantrekkelijke korting ontvangen op het lesgeld. Graag leggen we jullie hieronder uit wat de mogelijkheden zijn:

Week 1 (2/8 mei) Early birds inschrijvingen
- Graag bieden we onze 'early birds' een aantrekkelijke korting van 10% op het lesgeld aan, bij inschrijving voor het gehele schooljaar. Deze korting kan dus oplopen tot ruim 80 euro!
- Daarnaast krijgen de eerste honderd inschrijvingen een 'limited edition' cadeau: een prachtige koffiebeker.
- Natuurlijk hebben we voor de kinderen ook een leuk presentje klaar staan.
- Handig is ook dat je aan de balie niets hoeft te betalen, je hoeft alleen het inschrijfformulier samen met een van onze collega's in te vullen zodat we weten wat je lesvoorkeur is.

Week 2 (9/15 mei)
- Deze week gaat precies zoals de eerste week met dezelfde kortingen en cadeau's, maar als je echt je eigen heerlijke koffie uit onze The Little Gym koffiebeker wil drinken moet je snel zijn want op = op!

Week 3 (16/22 mei)
- Graag bieden we onze leden 10 % korting bij inschrijving voor een heel jaar. Net zoals in week 1 en 2 kan je korting dus oplopen tot ruim 80 euro bij inschrijving op het gehele schooljaar en geven we de kinderen graag een kleinigheidje.

Week 4 (23/29 mei) Laatste kans!
- Deze week zal de korting bij inschrijving op het gehele schooljaar 7,5 % zijn.
- Na deze week openen we ook de inschrijving voor onze niet leden en mensen van de wachtlijsten om een reservering te maken in hun gewenste les. Het kan dus zijn dat een voorkeursles nu vol is.
Wat is het voordeel van inschrijven in deze maand?

We vatten het even voor je samen:
- Gegarandeerd plek in de les naar keuze (geen wachtlijsten)!
- 10 % korting bij inschrijving voor het hele schooljaar (44 lessen -->bespaar ruim 80 euro)!
- Maak kans op het winnen van een verjaardagsfeestje bij The Little Gym, t.w.v. 280 euro!
- De eerste 100 'early birds' krijgen een limited edition koffiebeker!
- Voor de kinderen hebben we een leuk cadeautje klaar liggen bij inschrijving.

Voor meer informatie, zie ons schema of vraag onze instructeurs op de gym om hulp bij inschrijving aan de balie.Kleurwedstrijd bij The Little Gym Den Haag

TheLittleGym_DenHaag -1
Gefeliciteerd winnaars van de kleurwedstrijd; Liz Hompes, Qamar Yass,Nitya Dhanyamratu,Emilie Beaufils, Rick Henken en Eva Mund!

Jullie ontvangen je prijs bij The Little Gym!